Latest posts

Σειρε Δαχτυλιδια για μια αγάπη που διαρκεί για μια ζωή






Ακριβώς όπως οι βέρες, τα σειρε δαχτυλίδια είναι επίσης σύμβολα της αιώνιας αγάπης. Αν και τα σειρε δαχτυλίδια  δίνονται για να γιορτάσουν ειδικές εκδηλώσεις, όπως επετείους γάμου ή ίσως τη γέννηση ενός παιδιού, δεν υπάρχει ακριβής ευκαιρία για να προσφέρουμε αυτό το εξαιρετικό και ανεκτίμητο δώρο. Δίνεται ως ένα απτό δώρο που συμβολίζει την αθάνατη αγάπη, ένα σειρε δαχτυλίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στην αγαπημένη σας πόσο πολύ σημαίνει για εσάς.

Πέρα από τους πιο διάσημους τύπους δαχτυλιδιών, όπως βέρες γάμου και δαχτυλίδια αρραβώνων, υπάρχουν ολοκαίνουργια σχέδια κοσμημάτων με διαμάντια, όπως τα σειρε δαχτυλίδια . Γνωστές και ως βέρες φορεμάτων, τα σειρε δαχτυλίδια έρχονται συχνά με σχέδια που αποτελούνται από κυκλικούς πολύτιμους λίθους. Ο συνεχής βρόχος από πέτρες συμβολίζει την αιώνια και ατελείωτη αγάπη, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή δώρου για σημαντικές περιστάσεις, όπως επετείους γάμου, γέννηση παιδιών και υπέρβαση μεγάλων εμποδίων.

Τα στιλ και τα εύρη τιμών για τα τα σειρε δαχτυλίδια μπορεί να διαφέρουν, όπως συμβαίνει και με τα σχέδια τους και τις πέτρες τους. Τα τα σειρε δαχτυλίδια είναι γεμάτα πολύτιμες πέτρες, γεγονός που το καθιστά μη πρακτικό για πολλούς λόγω του πάχους του. Οι πέτρες που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά μικρές. Τα ολόβερα  σειρε δαχτυλίδια ενδέχεται να μην αλλάζουν εύκολα σε μέγεθος, επομένως κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Πολλοί κοσμηματοπώλες μπορεί να μην έχουν δείγμα γαμήλιων συγκροτημάτων σε απόθεμα. Επειδή τα τα σειρε δαχτυλίδια είναι προσαρμοσμένα, είναι επίσης πιο δαπανηρά σε σύγκριση με τα μισόβερα σειρε δαχτυλίδια δαχτυλίδια.

Τα μισόβερα σειρε δαχτυλίδι έχουν πέτρες μόνο στο επάνω μέρος του δαχτυλιδιού. Άλλα πετράδια όπως ρουμπίνια, ζαφείρια και ρουμπίνια είναι επίσης δημοφιλείς επιλογές, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά το διαμάντι ως αδιαμφισβήτητο αγαπημένο. Το σχήμα της πέτρας θα εξαρτιόταν από το είδος του πολύτιμου λίθου που χρησιμοποιείται με τις τετράγωνες και επιμήκεις πέτρες να προτιμώνται από τις στρογγυλές. Οι τετράγωνες και ορθογώνιες πέτρες είναι πολύ πιο εύκολο να τοποθετηθούν γύρω από το δαχτυλίδι, καθιστώντας τις εξαιρετικές για σειρε δαχτυλίδια.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι τα σειρε δαχτυλιδια συνήθως διαθέτουν πέτρες , οι επιλογές ρύθμισης των πετρών είναι περιορισμένες. Οι ρυθμίσεις των οδόντων που συγκρατούν τις πέτρες δίνουν στο δαχτυλίδι μια όψη full diamond. Τα δεσίματα πετρών με κανάλι είναι δημοφιλείς επιλογές επειδή συγκρατούν τους πολύτιμους λίθους μεταξύ τους και είναι πιο εύκολο να γίνουν. Άλλα περίτεχνα στιλ μπορεί να έχουν καμπύλες ρυθμίσεις S, στεφάνια και εικονικά σχέδια όπως φύλλα, λουλούδια .

Τα διαμάντια είναι πραγματικά μεγαλοπρεπή, και υπάρχουν μερικά δαχτυλίδια που είναι τόσο εντυπωσιακά για σχέδια σειρε δαχτυλίδια. Παρά τους περιορισμούς του στιλ και του μεγέθους του, υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να διαλέξετε, αρκεί τα ζευγάρια να μην παραλείπουν να θυμούνται τον σκοπό του δαχτυλιδιού - τη γιορτή της συντροφικότητας για μια ζωή!

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: